Heti ekaks alkuun sanon että olen huono kertomaan itsestäni joten jos haluatte jotain tietääkkin niin kysykää ihmeessä!

Mistähän mä osaisin alottaa..nooh oon vuosimallia -83,helmikuun puolessa välissä syntynyt eli horoskoopiltani Vesimies,aika tyypillinen sellainen,toki niitäkin piirteitä horoskoopeista löytyy mitkä ei minuun passaa yhtään!

Lapsia minulta löytyy (jo) kolme,Veera 6/02,Veeti 5/04 ja Vilma 2/07.Kotiäitinä olen ollut esikoisen syntymästä asti ja tykkään tästä!Opiskeleen lähtö on edessä kun Vilma täyttää 3v.
Myös aviomies löytyy :) vm.-83 hänkin,ammatiltaan konepuuseppä ja harrastaa metsästystä.
Meiltä löytyy myös miehen metsästyskaveri Tare,seropi (Suomen pystykorva,Lapinkoira,Pohjan pystykorva).

Harrastan käsillä näpertelyä (ATC,skräppäys,kortit jne),lenkkeilyä,kuuntelen musiikkia paljon,leffoja tykkään katella,luen todella mielelläni ja tykkäisin kutoa mutta nyt on se ollut katkolla hartioiden takia.

Musiikkimakuni menee lähes laidasta laitaan,lemppareita on mm.Sonata Arctica,Negative,Poets of the Fall, Sentenced,,Kilpi,K-Maro jne..klassinen ja kauhee örinä hevi ei iske,mut muut menee!Muutamia biisejä mainitakseni: Bushman-No one else, Kilpi-Sielut iskee tulta, K-Maro-Crazy, Negative-Still alive,Poets of the Fall-Dawn, Sentenced-Killing me killing you, Sonata Arctica-Fullmoon, Yö-Tie sydämeeni, Anna Abreu-End of love, Groove Coverage-Poison, Johanna Kurkela-Sun särkyä anna mä en, Bon Jovi-Always, Teleks-Tuulilasin nurkkaan, Tapani Kansa-R-A-K-A-S, Tauski-Sinä vain, Stella-Piste..siinähän niitä jo tulikin.:D

Lempparikirjailijoita on Nicholas Sparks,Nicholas Evans,Linda Howard,Cathy Kelly ja Torey Hayden, Joy Fielding myös Viivi & Wagner sarjakuvat on HUIPPUJA!

Telkkarista seuraan Greyn anatomiaa,Pakoa,Täydellisiä naisia,Serranon perhettä (sillon kun näky),sisustusohjelmia ja Kotikatua ja myös puutarhaohjelmia.

Olen materialisti,kaikesta tavarasta ajattelen että "tota voi tarvii joskus,pistetäämpä jemmaan",sitten pursuaaki kaapit jne kaikkea ei niin tärkeää kamaa.=D

Kerään muumimukeja,kirjoja,norsuja,kirahveja,keittiöön on kertynyt lehmiä,mariskooleja mietin et jos alkais keräilemään kun saan lehden tilauslahjana mariskoolin ja tykkään todella!

Tykkään kynttilöistä tosi paljon!!Pimeän aikaan niitä tuleekin poltettua PALJON!Lempparituoksuja on kahvi,vanilia,mansikka-raparperi ja mikäs se yks olikaan..nektartini muistaakseni..Partyliten valikimasta nuo kaks vikaa.

Kahvi on PARASTA!Sitä vois juoda vaikka kuin mutta elimistö sanoo vastaan joten kohtuudella sitäkin sitten!Oikeastaan hyvä näin!Nyt täytyy pitää taukoa..lapset tarvii äitiä,jatkan kun kerkeän!=)